Kees Wit Dierenarts

Het vak van een dierenarts is het mooiste vak van de wereld. Vroeger toen ik jong was had ik al een passie voor dieren en gezondheid en maakte ik kennis met tal van aspecten van het vak bij een veearts in Noord-Holland.

In 1987 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit Utrecht, waarna ik een praktijk opende in het centrum van Pijnacker.

22 jaar later ben ik gaan werken als ZZP-er bij dierenartsen in de regio, toch bleef de ambitie om weer een eigen praktijk te openen. Bij mijn huidige praktijk Dierenkliniek Pijnacker, die sinds 2015 is geopend, kan ik mijn volledige aandacht vestigen op de gezondheid en zorg voor elk huisdier.

Ik vind het belangrijk om op de hoogte te blijven van veterinaire ontwikkelingen, zo volg ik met mijn team regelmatig congressen en bijscholingen om de diergeneeskunde op een hoog niveau te kunnen blijven uitoefenen. Bij Dierenkliniek Pijnacker wil ik met de moderne voorzieningen, een mooi team en mijn kennis en ervaring nog een lange tijd dit mooie vak uitoefenen.Contact
  • ” Mijn poes is super opgevangen de avond voordat ze de volgende ochtend werd geholpen voor een sterilisatie. Alles is goed verlopen en je ziet nauwelijks de hechting zitten, zo klein is het. Kortom een TOP service!!!”
  • ” Mijn poes is super opgevangen de avond voordat ze de volgende ochtend werd geholpen voor een sterilisatie. Alles is goed verlopen en je ziet nauwelijksvxzcvxcvxczvxcv de hechting zitten, zo klein is het. Kortom een TOP service!!!”